O KLUBU POVIJEST REKREACIJA KAKO DO NAS DOKUMENTI KLUBA
LINKOVI GALERIJA ARHIVA




 
Objavljeno 13. 6. 2010. 0:31
Hrvatska osvojila dvije srebrne medalje

Hrvatski reprezentativci u sastavu Emil Milihram, Tomislav Lepan i Igor Gojić na današnjim utrkama svjetskog prvenstva u Španjolskom Sortu osvojili dva druga mjesta u ekipnim vožnjama.

U prvoj utrci "3xC1 Sprint" hrvatskim reprezentativcima zlatna medalja izmakla je za 31 stotinku. Ispred njih bolji su bili ekipa Francuza sa vremenom 2:58.53, dok su treče mjesto i brončanu medalju osvojili ekipa Njemačke sa zaostatkom 2.11 sekundi.

Kasnije je odvožena i klasična spust ekipna utrka koja je bila odgođena u četvrtak zbog prevelikog vodostaja. Naši reprezentativci u istom sastavu u disciplini "3xC1 klasični spust" također su osvojili drugo mjesto sa vremenom 10:19.32 i zaostatkom od 84 stotinke za pobjednicima ekipom iz Češke koji su imali vrijeme 10:19.32 s. Treće mjesto osvojila je ekipa iz Francuske sa vremenom 10:23.46 s.

U nedjelju je na rasporedu pojedinačna sprint utrka i to je ujedno i posljednja utrka na ovom svjetskom prvenstvu pa stoga poželimo našim dečkima više sportske sreče u toj utrci.