O KLUBU POVIJEST REKREACIJA KAKO DO NAS DOKUMENTI KLUBA
LINKOVI GALERIJA ARHIVA
 
Objavljeno 31. 10. 2010. 22:51
Kajak kanu Spust oko Kostanjevičkog otoka

Članovi Kajak kanu kluba Varteks nastupili su u nedjelju 24. 10. 2010. na kajak-kanu utrci kod Kostanjevice na Krki gdje je održan 5. Spust oko Kostanjevičkog otoka.

Na kružnoj stazi oko mjesta mlađi i stariji kadeti vozili su jedan krug dužine 1,5 km. U kategoriji kajaka jednosjeda kod mlađih kadetkinja četvrto mjesto zauzela je Corinne Alessi, a šesto mjesto Dunja Šestak. Kod starijih kadeta pobijedio je Antonio Hiržin ispred Damjana Kukeca, a pobijedila je i Mia Fadiga kod starijih kadetkinja.

Juniori, seniori i veterani vozili su tri kruga u dužini 4,5 km gdje je u kategoriji kajaka jednosjeda pobijedio u konkurenciji veterana Michel Ivić, te u kanu dvosjedu kod juniora posada Matej Herkov i David Rožmarić. U kajaku jednosjedu kod mlađih juniorki Mia Fadiga zauzela je drugo mjesto, kod mlađih juniora Damjan Kukec plasirao se na peto mjesto, te kod seniora Aleksandar Brkušanin na šesto mjesto.

Turistički dvosjedi vozili su dva kruga dužine 3 kilometra, a pobijedili su Matej Herkov i Damjan Kukec ispred kombinirane posade Michela Ivića i Borisa Irta iz Športskog društva Razlag iz Čateža. U konkurenciji mješovitih parova prva tri mjesta pripala su Varteksovim posadama , a pobijedili su Corinne Alessi i David Rožmarić ispred Anite i Miljenka Fadige te posade Mia Fadiga i Antonio Hiržin.