O KLUBU POVIJEST REKREACIJA KAKO DO NAS DOKUMENTI KLUBA
LINKOVI GALERIJA ARHIVA
 
Objavljeno 30. 5. 2010. 12:48
14. Memorijala Siniša Razlog

U subotu 1.svibnja 2010.g. u organizaciji našeg kluba održano je natjecanje "14. Memorijal Siniša Razlog" u kajak kanu spustu.

Na stazi dužine 3,5 km voženoj po kanalu HE Varaždin nastupile su 62 posade iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a posjetioci su imali prilike vidjeti nastup najboljih svjetskih kanuista jer su nastupili svi članovi reprezentacije Hrvatske u spustu kojima je natjecanje poslužilo kao kontrola za predstojeća natjecanja.

U kategoriji kajaka jednosjeda kod kadeta drugo mjesto osvojio je Antonio Hiržin, na treće mjesto se plasirao Matija Fadiga, dok je u konkurenciji kadetkinja drugo mjesto osvojila Mia Fadiga. U konkurenciji juniora pobijedio je Matej Herkov, na treće mjesto plasirao se David Rožmarić, a peto i šesto mjesto su zauzeli Simon Martan i Matija Purić. Kod seniora Dušan Brkušanin osvojio je treće mjesto, a sedmo i osmo mjesto zauzeli su je Aleksandar Brkušanin i Tibor Malašić.U konkurenciji veterana drugo mjesto zauzeo je Michel Ivić ispred Davorina Šafarića, a drugo mjesto je osvojio i Antun Mišanović u konkurenciji turističkih kajaka.

U kanu jednosjedu kod kadeta na četvrto mjesto se plasirao Goran Težak. U konkurenciji juniora drugo mjesto osvojio je Dino Bužić a na treće se plasirao Leon Bužić. U seniorskoj konkurenciji pobijedio je Emil Milihram dok su se od petog do sedmog mjesta plasirali Veljko Milihram, Danijel Mijatović i Robert Rauš.

U konkurenciji kanu dvosjeda pobijedili su Elvis Sanjković i Siniša Martinčević. U konkurenciji turističkih kanu dvosjeda treće mjesto osvojili su Miroslav Hutinski i Ervin Mijatović a na peto mjesto su se plasirali Damian i Željko Kukec. U konkurenciji mješovitih posada pobijedili su Draženka Jurinić i Darko Tomašek, a na drugo i treće mjesto su se plasirali Anita i Miljenko Fadiga te Božena Blažeković i Robert Herkov.

Izvan konkurencije nastupila je posada Rafting kluba Matis Wildwater u sastavu Davor Posavec, Denis Vlašić, Darko Peruničić, Mario Jelušić, Nino Kolarić i Nikola Želimorski, a to im je bilo i prvo predstavljanje vožnje raftinga na natjecanjima pred Varaždinskom publikom.