O KLUBU POVIJEST REKREACIJA KAKO DO NAS DOKUMENTI KLUBA
LINKOVI GALERIJA ARHIVA
 
Objavljeno 4. 2. 2011. 21:42
KAJAK KANU KLUB VARTEKS - danas

Klub je u svojoj povijesti bio na više lokacija a na sadašnju lokaciju Klub je preseljen u proljeće 1983. godine, kada je od HE Varaždin dobivena montažna baraka u kojoj je uređeno spremište za čamce, teretana i klupske prostorije. U međuvremenu je baraka zamijenjena zbog dotrajalosti metalnim hangarom za čamce, uz koji je novi zidani objekt u kojem su kupaona, toaletni prostor, svlačionica i teretana koja omogućava cjelogodišnji trening .

Prostorije Kajak Kanu Kluba Varteks nalaze se u Dravskom parku na desnoj obali rijeke Drave, ne- daleko cestovnog mosta koji spaja Varaždin s Međimurjem. Klub danas broji 60 registriranih članova koji sudjeluju na mnogim kajakaškim natjecanjima. Zatim sudjeluju u organizaciji utrka kojima je klub domačin i organizator a to su: Memorijal Siniše Razloga, Varaždinski kajak-kanu maraton, Prvenstvo RH u spustu i sprintu za kadetsku i juniorsku kategoriju.

Danas je KKK Varteks jedan vrlo organizirani klubu kojem djeluje športsko-natjecateljski pogon, škola kajaka i kanua i rekreacijski tim. Trenutačno rukovodstvo kluba u sastavu: Mario Šobak - predsjednik, Miljenko Tomašek - tajnik i članovi upravnog odbora Veljko Milihram, Veljko Malašić i Željko Milihram brinu da Klub uspješno funkcionira.