O KLUBU POVIJEST REKREACIJA KAKO DO NAS DOKUMENTI KLUBA
LINKOVI GALERIJA ARHIVA
 
Objavljeno 1. 6. 2010. 21:13
Međunarodni spust Soča 2010.

Članovi Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na Međunarodnom spustu održanom na rijeci Soči u subotu i nedjelju 22-23. 05. 2010.g.

Na natjecanju su nastupile posade iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Australije, a za naše natjecatelje su to bila izborna natjecanja za sastav reprezentacije hrvatske u spustu.

U subotu je na programu bila klasična utrka na stazi dužine 5 km a u kanu jednosjedu Emil Milihram ponovo je potvrdio svoju superiornost te pobijedio. Na drugo mjesto plasirali su se i Siniša Martinčević i Elvis Sanjković u kanu dvosjedu , te Matej Herkov u kajaku jednosjedu kod juniora. U konkurenciji kanu jednosjeda kod juniora Dino Bužić plasirao se na treće mjesto, a Leon Bužić zauzeo je šesto mjesto.

U nedjelju je na stazi dužine 500 m održano natjecanje u sprintu. U kanu jednosjedu kod seniora Emil Milihram plasirao se na sedmo mjesto. U konkurenciji kanu dvosjeda Siniša Martinčević i Elvis Sanjković ponovili su subotnji rezultat osvajanjem drugog mjesta, dok je Matej Herkov u kajaku jednosjedu kod juniora osvojio treće mjesto. U konkurenciji kanu jednosjeda kod juniora Dino Bužić bio je četvrti a Leon Bužić zauzeo je sedmo mjesto.